maanantai 5. lokakuuta 2020

Stamm Hop Gun Multiplayer American IPA



Toinen Teemu Lahtisen Stamm-näytteistä American IPA, 7,0 %, 70 IBU, etiketin hopheadillä molemmissa käsissä Churchillin suosimat Thompson-konepistoolit. Humalaa on siis ammuttu kaksin käsin, päiväyksenä 14.09.20. Lähes kirkas vaaleanruskea olut, mukava vaahto. Tuoksussa kevyesti pihkaa ja sitrusta, selvästi heiveröisemmällä forssilla kuin edellisessä NE IPAssa. Maku on raikkaan appelsiininen, pehmeän maltainen, kuiva, katkeruus tuntuu nopeasti, se jatkuu perätilaan, mutta ei erityisemmin vahvistu nielaistaessa. Hyvin tyylipuhdasta westcoast-kamaa, ainekset erottuu selväpiirteisesti, musiikkitermeillä sovitus on tehty niin, että eri soittimet erottuvat hyvin, eivät sekoitu spectoriaaniseen äänivalliin. Tykkäsin enemmän kuin edellisestä, klassinen tyyli taittuu Moskovassa yllättävänkin hyvin. Tuoretta ja raikasta taas. 

2 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Päihdelääketieteen työelämäprofessori K. Simojoki varoitti aamu-tv:ssä: "tissuttelu tappaa".

Tämän tiedoitusvälineen pantterin ketteryydellä ynnä vigoorilla höökivä tk- ja pappakaljoittelija lienee varoittava esimerkki ynnä päihdelääketieteellinen poikkeustapaus tahi peräti -ihme.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Mitä tuohon tarunhohtoiseen, lähinnä gangsterielokuvissa esiintyvään Thompsoniin tulee, nuo konstruktiot alla osoittautuivat tositoimissa verrattomasti kelvommiksi:

https://en.wikipedia.org/wiki/MP_40
https://en.wikipedia.org/wiki/Suomi_KP/-31