tiistai 24. marraskuuta 2020

Rocking Bear Malminpää


Quadien päälle Vallilan S-baarissa porilaista imperial stoutia, 10,5 %. Keli on kolea, mutta ei ehkä vielä kaikkein soveliain näin vahvoille oluille. Mustaa, hanaolut tietysti liian kylmää, tuoksussa jotain tynnyrikypsytyksen aromeja. En tiedä onko olut puussa käynyt. Mausteitakin erottuu, lakritsaa salmiakkiin asti. Maku hyvin mausteinen, suolainen, salmiakkinen, hieman makeakin. Mallas ja hedelmä jäävät sivuun, ei paahteisuuttakaan. Karamellia, maku alkaa lähestyä pastry portereita, en oikein innostu. Konepaja, 24.11.2020. 

2 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Kaameaa, irvokasta on kertomaa. Tk-reportteri & cräft-snobisti törsää ilta illan jälkeen ryöstöhintaiseen sumukaljaan vuoroin Hämeentien paskantamosaluunassa, Kaisaniemen anteeksipyyntöräkälässä tahi unelmain panemaassa, mitä heitä nyt olikaan.

Mitä liikkunee sumukaljagurun, trendsetterin ynnä renessanssineron korkean otsan takana kiiruhtaessaan, edesvastuuttomasti pandemian raivosta viis veisaten, Pelastusarmeijan joulupatain sivuitse jokailtaisille ryöstöhintaisille sumukaljoittelurundeilleen kun vähävaraisissa (yksinhuoltaja-)perheissä tuskaillaan riittävätkö rahat lasten ravitsemiseen-vaatettamiseen, saadaanko joulupöytään muuta kuin tarjousmakaroonilootaa, lasten joululahjoista nyt puhumattakaan, saakeli vieköön!

Ari Juntunen kirjoitti...

Korrekteja baarikoordinaatteja sinänsä kyllä, mutta nyt koronan leviämisvaiheessa pysyttelin tänään Aleksis Kiven kadun baareissa, joissa oli hyvin vähän asiakkaita. Vähävaraisten tukemiseen liittyen, nämä oluet on ostettu verotetuilla palkkatuloilla. Alkoholijuomia ostaessa veroa menee runsaasti vielä toisenkin kerran valtion kassaan, josta maamme terävimmät aivot sitten suuntaavat tukea vähävaraisten tilanteen auttamiseen. Oluen juominen, varsinkin ravitsemisliikkeessä, on vastuullinen teko.