perjantai 10. joulukuuta 2021

Salama Mandarina Barbara Pils Salaman Barbara-sarjassa on jo varmaan lukemattomia pilsejä, mutta omalle kohdalle tuli nyt vastaan kolmas variaatio. Mandarina Bavaria siis kuivahumalana, 5,0 %. Lähes kirkas, mutta ohutta utua kuitenkin. Kuivahumaloinnista huolimatta tuoksu ainakin peruslasista on lähinnä viljainen. Maku on maltainen, aika pehmeä ja maltainen. Kuivaa on. Puhdastakin, mutta katkeruus puuttuu käytännössä kokonaan. Eihän tässä mitään erityistä vikaa ole, mutta ei nämä Salaman pilsit kuitenkaan vielä säväytä asianmukaisella tavalla. Tower Tripla, 10.12.2021.

2 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Paskantamot tulevat, ja menevät; lieneekö jo tämänkin aika koittanut häipyä vaaleanpunaiseen kosmiseen kohinaan tk-yliluutnantin sentään vielä noteeraamana.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Paskahuusiefektin ohella pulputtamo-paskantamoskeneä riivaa realiteettien tajun sammuminen; pulputtamot-paskantamot eivät enää, kerta kaikkiaan, ole muodissa. Ylihintaiset ja usein epämääräiset tekeleet jäävät markettein hyllyihin. Rahahanoittajat tulevat järkiinsä, myös rahansa menettäneet pienosakkaat...

Vain harva kulttiaseman saavuttanut jäänee kitumaan kuplan puhjetessa, darwinismin ankaran kassaran heilahtaessa tulevana vuonna 2022, nekin Valtakunnan pääkaupungin metron varteen, sillä vain siellä kriittinen demografinen massa riittää elättämään. Armoton puhastus alkanee ensi vuorossa turvesoiden takana ynnä äärellä.

https://kusettaja.blogspot.com/2020/03/mita-kuuluu-persreikain-paskantamot.html?m=1