perjantai 22. huhtikuuta 2022

Marble Cubbio Damage Toisena Juova-session oluena Manchesteristä west coast IPA, 7,2 %, 75 IBU. Hieman samea olut, vaikka siis pitäisi olla WCIPA. Nyt oli niin selvästi vajaa lasi, että täytyi käydä tiskillä uudelleen pyytämässä täydennystä. Sama havainto oli jo edellisessä Etkossa. Seuraan liittyneellä Ilkka Sysilällä sama kuvio, Ilkka taisi käydä baarin perällä reklamoimassa asiasta baaripäällikkö Samille. Sami toikin meille sitten juomaliput vapaavalintaiseen hanaolueen. Baareissa tilanne on tällä hetkellä mikä on, henkilökuntaa on vaikea saada, asiantuntevasta henkilökunnasta puhumattakaan. 


Marblen oluessa hennompi tuoksu. Yleishedelmäisyyttä, sitrustakin löytyy, mutta ei erityisen raikkaasti. Nyt mallas tukee kokonaisuutta, mutta katkeruutta toivoisi länsirantalaiseen enemmän. Tämä olut jäi pettymykseksi, vaikka lasi siis täyteen saatiinkin. Juova, 22.4.2022. 

 

1 kommentti:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Euroopassa käytävän tuhoamissodan taustaa vastaan on TK-yliluutnantin yllä raportoima peräkkäisten vajaiden glasien episodi kerrassaan traagillinen.

Kyseessä, toivottavasti, ei liene yrityksen johdon ohjeistama roistomainen tendenssipolitiikka, vaan pikemninkin kyse riesasta, jota Kaurismäkein Arvottomat-leffan gangsteripomo Hagström luonnehti lakonisesti: "Nykyisin on niin vaikea saada kelvollista henkilökuntaa".

Toisaalta, tuskin on kohtuulista sekään, että baarihenkilökunnan koultus ulkoistetaan asiakkaille; mitä epäonnistuneisiin rekryihin tulee, vanha totuus, ja, keksintö on kenkä; se toimii resiprookkisesti...