torstai 28. huhtikuuta 2022

HIMA Olutseppä Bonfire Märzen


 On kulunut lähes kolme vuotta edellisestä HIMA-maistelustani, mutta kotiolutyhteisö elää edelleen koronan aikanakin. Sain Monosen Anssilta pari näytettä nykykunnosta. Ensimmäisenä märzen, joka on ottanut vaikutteita äskeisestä Olarin ja HOMBREn oluesta. Mukana Olutseppä, joka oli mukana syksyn 2020 HOMBRE-etäteistingissä, sekä Bonfire Brewing, joka taitaa olla itselleni ennestään tuntematon. 6,7 %, keskiruskeaa, hieman sameaa, heikohko vaahto. Tuoksussa karamellisuutta, maltaisuutta, molempia tosin aika hillitysti. Maku on täyteläisen maltainen, hieman mausteinen pikemmin kuin karamellinen. Hiilihappoa on ehkä ripaus liikaa. Muuten tämä on puhdaspiirteinen ja miellyttävä. Katkeruutta on toki huomattavasti vähemmän kuin Brew It Better Yourselfissa. 

1 kommentti:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Noniin; tämän komjentin kirjoittaja salakuunteli hiljattain vakavaa keskustelua tulevasta, etnisesti täkäläisestä wallbangerkaljasta; kuusenkerkkääkin vakavasti harkittiin. Tämän kirjoittaja tietää omasta kokemuksesta(kin), ettei kuusenkerkkä toimi; tuloksena on mäntysuopa-mattolaituri -fragranssi, saatana!

Hombren kaljanmaistotilaisuudessa sai joku vuodi sitten tämän kirjoittaja sai maistaakseen saunavihtakaljaa, aivan loistavaa; koivunlehtein fragranssi oli erehtymättömän huumaava vielä oluessakin kaikkein prosessivaiheiden jälkeen, mikä vihjeeksi, saatana!