keskiviikko 15. helmikuuta 2023

360° Brewing Double Act, cask ale
Vedettiin intialaista safkaa kaikessa rauhassa ja sitten tulikin jo melkein kiire takaisin Yorkin asemalle, josta oltiin tässä vaiheessa yllättävän kaukana. Aikaa jäi kuitenkin vielä yhteen pinttiin York Tapissa. Pale alea etelästä Sussexista, Simcoe ja Equanot (sic!), 4,7 %. Kirkasta, kultaista. Sitrusta. Pehmeää, mallasta mukana. Ei paljoa katkeroa..Oikein hyvää taas, Yorkissa tuli juotua pelkästään erinomaisia oluita. Täällä ei taatusti pärjääkään yritys, jonka oluet ei ole kunnossa. Oli varsin rivakka päivä paikallisoppaan kanssa. Paljon ehdittiin, mutta paljon jäi varmaan kokeilemattakin. Suuret kiitokset Juhalle. York, York Tap, 15.2.2023.

4 kommenttia:

kirjoitti...

Kiitos seurasta, oli oikein antoisa ekskursio, juotujen oluiden laatu oli kylla todella vankka eika mitaan outoja mausteoluita tullut vastaan. Ei mitaan osviittaa etta cask ale olisi pulassa. Toivotaan etta Liverpoolissa saat yhta hyvaa olutta, hauskaa loppumatkaa.

-Juha

Ari Juntunen kirjoitti...

Oli huikea päivä. Alan olla vakuuttunut, että cask ale pysyy hengissä minun eliniän ainakin Englannin maaseudulla. Se rauhoittaa.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

... , minkä jälkeen hällä väliä, saatana!

Ari Juntunen kirjoitti...

Minun jälkeeni vedenpaisumus. No ei nyt sentään, mutta minun jälkeen voivat juoda mistä eniten tykkäävät.