tiistai 14. helmikuuta 2023

Kirkstall Dissolution IPA, cask ale










Kolea ja sumuinen aamu Leedsissä. Yksi optio oli kävellä yliopistoalueelle Library-pubiin, mutta jämähdin kirjakauppaan selailemaan. Siirryin siitä läheiseen pankkisalipubiin, tyypillistä Wetherspoon-sarjaa. Lisää Kirkstallia caskina, IPAssa 5,0 %. Kultainen ja kirkas. Pehmeää sitrusta, herukkaa ja pihkaa. Kuiva maltainen yleistuntuma, hyvä kuohkeus. Miellyttävän katkera jälkimaku. Golden ale mieluummin kuin IPA, mutta toimii hienosti. Leeds, Becketts Bank, 14.2.2023.

2 kommenttia:

Peter Tammenheimo kirjoitti...

Spoonseista kaksijakoiset fiilikset. Asiakkaan kannalta löytyy hyvää kaljaa edulliseen hintaan, mutta löytyy myös silkkaa paskaa. Ruoka tuppaa olemaan tasoltaan heikkoa jopa brittimittapuulla. Silti noissa bingohallin kokoisissa pubeista ruokaa muudään 2/3 liikevaihdosta.

Moni panimo ja potentiaalinen asiakas vihaa wetherspoonsia siksi että siellä kohdellaan henkilökuntaa vielä huonommin kuin asiakasta.

En kannusta välttämään, mutta jos käyt ja saat poikkeuksellisen hyvää palvelua, kannustan osoittamaan sen sopivalla palvelurahalla Käteisellä juuri sinun tarjoilijallesi.

Ari Juntunen kirjoitti...

Joo, olen kuullut noista ongelmista. Omistajahan on muutenkin kaikin puolin mulkero. Takavuosina tuli ketjussa käytyä usein. Nyt kävin katsomassa tilannetta, ei siinä muutoksia näyttänyt olevan.