Maistoin aluksi Lohjan UG:n barleywinea Round The Clock, 9,0 %. Keitetty kuulemma 900 minuuttia eli 15 tuntia. Erittäin kuiva, silti täyteläinen. Tykkään kyllä. Heti perään toinen barleywine, Nurmijärven Rajamäen Do Goodilta Barleywine 2025, 10,5 %. Pehmeä, hedelmäinen. Kuohkea, vähän katkeroakin. Ehkä vähän monimuotoisempi kuin UG:n tuote.
Sitten siirtyminen taaemman tilan tiskeille. Nancystä Hoppy Road Mad Shadow Triple IPA, 10,0 %. Raikas tuoksu, parfyyminen. Täyteläinen maku, mutta liian makea. Ei katkeroa, ei oikein säväyttänyt. Espoosta Tired Uncle Ossi. Alaotsikko lienee Uncle of Darkness, vaikka myös Prince of Darkness -otsikko näkyi. Joka tapauksessa siis kunnianosoitus Black Sabbathin solistille John "Ozzy" Osbournelle. Imperial stout, 12,0 %, kypsytystä vaahterassa ja rommissa, lievää makeutta, täyteläinen, puhdas. Paahdetta, suklaata, ei liian makea.
Fat Lizard Heller Bock, 7,4 %, Mount Hood -humalaa. Kirkas, kuparin väriä. Maltainen ja täyteläinen. Kuiva, mutta vähän karkea, voisi olla pehmeämpi. Vähän katkeruuttakin löytyy. Lopuksi Wasa Brewingin Dark Heart BA Woodsmoke, 8,6 %, 65 IBU, imperial stout. Kyrön tynnyrissä 11 kuukautta kypsynyt. Pehmeää, tammea, mallasta, hyvä juotavuus, oikein näppärää. Tähän oli hyvä päättää tapahtuma.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti