torstai 4. elokuuta 2016

Bruuveri Tyräoja The Last One

Alkukesästä Bruuverin panimoinsinööri Ilkka Sysilä kertoi lopettaneensa yhteistyön Saimaan Juomatehtaan kanssa. Siihen liittyen valmistui tämä ns. viimeinen olut, jonka esiversion muistaakseni maistoin panimossa, mutta en tullut koskaan kokeilleeksi lopullista tuotetta. Nyt olutta oli löytynyt pari kegiä myyntiin, joten sain uuden tilaisuuden. Ja Sysilän tilanne kuulostaa muuttuneen, yhteistyö jatkuukin, loistavaa.

Poikkeuksellisen tyylikäs hanalätkä, hahmosta tulee mieleen sateessa seisova James Dean ja ennen kaikkea John Fordin The Searchersin järisyttävä loppukohtaus. Olut vain 4,7%, hyvin paksun ja kuohkean näköistä, brown alen ulkonäkö. Hedelmää, lähinnä trooppista hedelmää, täyteläisyys kohtuullista. Ei enää siis uutta, mutta kehittynyt kohtuudella. Katkeroa ei paljoa ole. Bruuveri, 3.8.2016.

3 kommenttia:

arschloch kirjoitti...

Onko tuosta Sysilän ja Bruuverin/Saimaan tilanteesta ns. virallista tietoa jossain? Vai onko se jotain, josta on ihan tarkoituksella pidetty matalaa profiilia? Olen vain nähnyt enemmän tai vähemmän varmoja yhden lauseen mittaisia lausuntoja siellä täällä (tässäkin blogissa, joka laskettakoon enemmän varmojen kategoriaan), mutten sen pidempää kertomusta.

Ari Juntunen kirjoitti...

Itse olen kuullut vain Sysilän omia kommentteja asiasta, Saimaan puolella saattaa olla hyvinkin erilaisia näkemyksiä. Ymmärsin kuitenkin nykytilanteen olevan se, että jokseenkin entisellä konseptilla homma jatkuu.

arschloch kirjoitti...

OK, no eiköhän se ole ihan herrasmiesmäistä olla tuommoista julkisuudessa ruotimatta. Kiitän vastauksesta!