maanantai 21. toukokuuta 2012
Trouble Spelt Saison, real ale
Irlantilaista vehnäbelgiriiliä! Hieman mausteinen, raikkaan hedelmäinen ja rankan katkeroinen jälkimaku, 6,1%. Todellinen yllätys toimivuudessaan. Real-käsittelyn lisäarvo jää hieman epäselväksi, mutta ei se ainakaan haittaa. Troublen oluista selvä ykkönen ja muutenkin kaikin puolin loistava. Belgihiiva ei hyökkää päälle, mutta kyllä se mukana on, nyt erittäin hyvässä kontekstissa. Dublin, Black Sheep, 20.5.2012.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
3 kommenttia:
Hi there, I brewed that Spelt Saison with Trouble Brewing! Could you possibly send me a translation into English?
Here is a translation from Finnish. I was visiting Dublin last May and had this wonderful beer in the Black Sheep bar.
Irish wheat Belgian real ale! Slightly spicy, freshly fruity and a heavily bitter aftertaste, 6,1 %. A real surprise, performs nicely. The added value from cask conditioning remains a bit unclear, but at least no harm done by that. Clearly best of the Trouble beers (that I had tasted by then) and also generally in every way a splendid one. Belgian yeast does not overwhelm, but it definitely exists, this time in a real good context.
Thanks for that! Glad you liked it :)
Lähetä kommentti