sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Hiisi Hop Hunters Double Double


Olisin kuvitellut, että Seinäjoen uuden ja ainoan (?) craft-baarin olisi kannattanut olla lauantaina päivällä poikkeuksellisesti auki panimojuhlan verryttelypaikkana. Näin ei kuitenkaan ollut ja jouduin tyyppaamaan Kabackan pikaisesti festivaalisession jälkeen. Yllättävän pieni ja tiivis baari, ruokailupainotusta, siis gastropub-meininkiä. Ilmeisesti Mallaskosken oma baari, keskustan ulkopuolella oleva varsinainen panimoravintola ei käsittääkseni ole talvella auki. Mallaskosken omia oluita hanassa, pulloissa laajempaa valikoimaa. 

Valitsin Hiiden ja jyväskyläläisen Hop Hunters -yhteisön kimppapanon, Double Double on vahva lager, 7,5%, kuivahumaloitu jenkkikamalla. Hedelmä nouseekin voimakkaasti esiin epälagerilaisittain, katkeruuteenkin on panostettu. Runko jää kuitenkin ohueksi, makukokemus jotenkin puolittaiseksi. Tämä on hankala tyylilaji. Seinäjoki, Mallas-Kabacka, 16.1.2016. 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on Ameriikan käynyt craftpaavi olettanut liikaa; vai narisseeko tottumuksesta vaivauduttuaan pimeän ja vähämielisen takametsän perimmäiseen persreikään...