lauantai 23. tammikuuta 2016

Hopping Brewsters Humalove Perkele

Ensimmäinen lauantaipäivä Helsingissä tänä vuonna. Lounasta Cellassa, vetäisin Virmalised IPAn ruokajuomana ja sitten jälkiruokana paikallista Perkelettä. Imperial stout, tehty Akaalla, 9,2%. Hyvin makea tuoksu, siirappinen maku. Hedelmä erottuu sokerin takaa, mutta paahtoa ei löydy. Chiliäkin tässä on, polttelee suupieliä. Lämmetessä chili hallitsee liikaa, vaikea saada juoduksi loppuun. Ymmärrän, että uuden kiertolaispanimon on yritettävä erottua valtavirrasta, mutta chili on kyllä jo niin moneen kertaan kokeiltu, että omasta mielestäni sen voisi jo unohtaa oluen yhteydestä. Mutta ehkäpä jotkut tykkää. Kun olutbloggaajilta on viime aikoina eri foorumeilla peräänkuulutettu terävämpää särmää, niin todetaan lopuksi, että hirveää scheisseahan tämä on. Cella, 23.1.2016.

Ei kommentteja: