tiistai 3. heinäkuuta 2018

Sveitsi - Ruotsi 0-1

Pelikieltoja Pietarissa, Larsson, Lichtsteiner ja Schär, tilalla Gustav Svensson, Djourou, Lang. Sveitsin ongelmaroolissa sentterinä kokeiltavana nyt Drmic. Ruotsi aktiivisempi, useita paikkoja syntyi Bergille, mutta viimeistely surkeaa. Ekdalilla ehkä paras tekopaikka, karkeasti yli. Sveitsi pääsi puoliskon lopulla hieman hyökkäämään, Dzemaili veti yli 38. minuutilla. Lustigille varoitus ja pelikielto seuraavaan peliin. Kokonaisuutena hyvin vaatimatonta peliä molemmilta, sääli että näin surkeat joukkueet mukana vielä tässä vaiheessa. 

Toisella puoliajalla edelleen pelkästään huonoja suorituksia, mm. Toivonen karkeasti yli. Behramille kortti ja pelikielto seuraavaan otteluun. 66. minuutilla sitten ratkaisu, Forsberg pääsi vapaasti laukaisemaan, tavanomainen veto kohti maalivahtia, mutta pallo kimmahti Akanjin jalasta verkkoon. Pelin tempo kohosi, mutta taso ei. Sveitsi vaihtoi miehiä, mutta taito ei lisääntynyt, parhaasta paikasta lisäajalla Seferovicin pusku, mutta Olsen torjui. Aivan lopussa Olsson läpiajoon, tönäistiin nurin ja pilkkutuomio. VAR-tarkistuksella tuomio muuttui vapaapotkuksi, Toivonen vetäisi, Sommer torjui, loppuvihellys. En ole Sveitsiä koskaan arvostanut ja tämä apaattinen suoritus osoitti kaikki epäilyt aiheellisiksi. Ruotsi pystyy puolustamaan järjestelmällisesti, mutta näin vaatimattomilla pelaajilla ei enempään kyetä.

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Tekiköhän Ruotsi uuden ennätyksen? Noin monta tuhlattua maalipaikkaa läpi turnauksen, silti pelaa kahdeksan parhaan joukossa.