sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Venäjä - Espanja 1-1, 4-3 rpk

Venäjällä kolme topparia avauksessa ja Tšeryšev penkillä, todella puolustusvoittoinen asetelma. Espanjalla Asensio Iniestan paikalla. 11. minuutilla Žirkovin tyhmä rike oikealla, Asensio vapaapotkusta luukulle, Ramos paini Ignaševitšin kanssa, pallo Ignaševitšin jalasta verkkoon. Espanja piti palloa, Isco erittäin hyvä, mutta tempo vähitellen hidastui. Se kostautui, jakson lopulla Venäjälle kulma, Dzjuba puski ylös hypänneen Piquen käteen. Pallo pilkulle, Dzjuba kiskoi alanurkkaan. Espanja on suurissa vaikeuksissa monipuolisten paineiden puristuksessa, uskon Venäjän voittavan epämääräisten tapahtumien jälkeen.

Tauolla Žirkovin paikalle toppari Granat, Venäjä alkoi valmistautumaan pilkkukilpailuun. Iniesta tuli 66. minuutilla, Espanja jauhoi tuttua rondoaan, mutta maatuska ei auennut, ei edes rakoillut. Liian hitaasti Espanja yritti, ei mitään luovuutta, Iscokin painui pimentoon. Yksi Iniestan laukaus alanurkkaan, Akinfejev torjui. 

Jatkoajalla neljännet vaihtomiehet sisään, en ollut tällaisesta säännöstä kuullutkaan. Hieman avonaisempia tilanteita, tuore hyökkääjä Rodrigo läpiajossa, mutta Akinfejev kesti. Piqueltä yksi pusku ja Ramos revittiin laatikossa nurin. VAR-konsultointia, mutta ei käyty edes ruudulla katsomassa. Sadekuurokin tuli mukaan. Pilkuille siis mentiin, Koke ja Aspas epäonnistuivat, Venäjä jatkoon.

Ei kommentteja: