sunnuntai 4. joulukuuta 2022

Englanti - Senegal 3-0

Rashford penkillä, Saka kentällä. Foden pelaa, mutta haluaisin nähdä Mountin Hendersonin paikalla.  Senegalilta useita avainpelaajia poissa. Senegalin Dia läpiajossa heti alussa, mutta ei päässyt laukaisupaikkaan. Englanti muuten hallitsi, Senegal ei käytännössä päässyt omalta puoliskoltaan pois. Muutama epäjärjestelmällinen hyökkäys lähti Senegalilta myöhemmin. Ja Dialla ottelun paras paikka, Pickford torjui yhdellä kädellä. Sitten 38. minuutilla vastahyökkäyksestä Bellinghamin hyvä syöttö Hendersonille, joka sai sisään. Puoliskon yliajalla vastahyökkäys, Bellingham ja Foden vapauttivat Kanen, 2-0. Senegal vaikutti aivan liian kesyltä. Toinen puoliaika pelkkä muodollisuus, Senegal ei löytänyt lääkkeitä. Foden vapautti Sakan luukulta maalintekoon.