lauantai 10. joulukuuta 2022

Maistila UESB



Hillitön lumikaaos Helsingissä, mutta metro kulki Kurvista Kaisaniemeen. Maanalaisuudella on puolensa. Ensimmäinen täysipainoinen Juova-sessio sitten lokakuun, Etelä-Amerikan turnee, futiskisat ja muut päällekkäisyydet ovat painaneet päälle. Nyt realisoitui vieläpä sosiaalinen tilanne Jukka Saukkosen kanssa. Ensimmäisenä Maistilan ESB Oulusta, panimon tulevaisuuden yllä on epävarmuuksia, joten parempi juoda kamaa niin kauan kuin sitä riittää. UESB on Uleåborg Extra Special Bitter, 6,0 %, Goldings-humalaa. Maltainen tuoksu, pähkinäinen maku. Karamellia liikaa, karkeaa, vierremäisyyttä. Mausteisuutta, katkeroa kohtuudella. Tyyli on vaikea ja ei tätä oikein onnistuneena voi pitää. Juova, 10.12.2022.

3 kommenttia:

Ölmönger kirjoitti...

Kas, olin samassa paikassa ja jopa samalla istumapaikalla kuin maestro itse, mutta jo pari päivää sitten. UESB oli ainoa sessioidemme yhteinen olut, ja jotakin häiritsevää - minun suussani hedelmäistä hapanta/kirpeää - minunkin lasillisessani oli. Mukavaa joulun aikaa ja parempia sessioita!

Hop Shot kirjoitti...

Itselläkin Oulun versio jäi hännänhuipuksi kolmen ESB:n vertailussa. Kakkospaikka meni Manchesteriin ja ansaitusti ykkössija "sille ainoalle oikealle" eli Lontoon japanialaiselle Fuller's ESB:lle.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Tämän komjentin kirjoittaja istui niin ikään, samana päivänä, tapansa mukaan samaisessa pöydässä pikakaljalla; kelpo paikka kun sijaitsee reilun kivenheiton päässä residenssistään ynnä siten soveltuu se mitä parahiten rakon tyhjennys- ynnä jälleentäyttöasemaksi päivittäisten jalkamarssilla toteutettavain proviantin- ynnä muun tarpeellisen hankintareissuilla, saatana!