keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Fourpure IPA



Vielä aikaa tsekata toinen baari, nyt suuntasin BrewDogin Zarahin suosittelemaan CASC-kellaribaariin. Osoittautui mahtavaksi moderniksi craft-keitaaksi, yli 20 hanaa, pulloissa monenlaista. Ehkä hieman steriili tunnelma alkuillasta, vaaleaa puuta. Paikka varsinainen hedonismikeskittymä, tarjolla paljon viskejä ja sikareja.

Valitsin IPAn Lontoon läheltä, 6,5%. Kypsää hedelmää, katkeruus ei ehkä niin kovaa, silti hyvää, vaikka kokonaisuudessa lievää nahkeutta. Mark Dredge oli osunut tauolla samaan paikkaan, ehdin keskustella jonkin aikaa Lontoon räjähdysmäisesti kasvavasta craft scenestä. Dredge on julkaisemassa kirjaa oluesta ja ruuasta, Garrett Oliverin klassikko aiheesta alkaa olla jo hieman ikääntynyt. Aberdeen, CASC, 17.2.2014.

Ei kommentteja: