Chicagon Goose Island oli aikoinaan merkittävä itsenäinen panimo, vielä silloinkin 2010, kun kävin paikan päällä. Seuraavana vuonna sitten Budweiser osti panimon. En ole erityisemmin seurannut panimon uusia vaiheita, mutta tuskin ne kovin hohdokkaita ovat olleet. Nyt sitten ollaan jo siinä vaiheessa, että Lontoossa on avattu samalla brändillä brewpub. Paikallisesti siis tehdään kamaa, valitsin bourbon-kypsytettyä porteria, vain 4,9%. Mustaa, kuohkeaa vaahtoa. melko lämmintä, makeaa, todella pehmeää ja kuohkeaa. Erittäin hyvältä tuntuu, paahdetta kevyesti, bourbonin vanilja jää todella kauas, ei leimaa olutta. Tykkäsin kyllä. Lontoo, Goose Island, 8.12.2018.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti