maanantai 6. heinäkuuta 2020

Cool Head La Dolce Vita Pils

Tuusulasta pilsiä, 5,2 %. Melko samea, maltaisuus on esillä, hedelmäisyys korkeintaan hyvin heikkoa. Ei juuri katkeroakaan. Maltaan ohessa on jotain karkeaa, en saa siihen otetta, jotain botaanista mausteisuutta se on. Mutta ei siis pilsin puhtautta, kirkaskin sen pitäisi tietysti olla. Jää vähän epäselväksi, mihin panimo tässä on pyrkinyt. Hopeaketut eivät sameasta keitosta innostu ja pensselihipsterit kavahtavat pilsiä kuin ruttoa. Panema, 6.7.2020.  

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Italian Pils on uusi hypetrendi, näitä on nyt ainakin muutama kehuttu brittipanimo jo tuonut markkinoille Cool Headin ohella. En kyllä tiedä miksi.

Teemu kirjoitti...

Viitataankohan tässä hopeaketuilla niihin janoisiin, jotka ovat jo löytäneet omakseen Cool Headin Silver toffee candy stoutin (ja siihen kenties tykästyneet) vai niihin, jotka hiusten harmaan haluaisivat edes itse nähdä hopeisen hehkuvana?

Ari Juntunen kirjoitti...

Italialainen Tipopils on pitkäaikainen laatutuote, mutta se on hyvin saksalaistyyppinen. Onkohan kuivahumaloitu? Itsekin luin tästä Italian Pils -trendistä, mutta ainakin USA:ssa ne näyttävät kirkkailta ja voimakkaasti kuivahumaloiduilta. Cool Head on tosiaan nimennyt tämän italialaisen leffaklassikon mukaan, mutta se ei nyt ehkä riitä tyylinmukaisuuden saavuttamiseen.

Hopeaketuilla ajattelin tosiaan jälkimmäisiä harmaapanttereita, en hopeatoffeefriikkejä.

Anonyymi kirjoitti...

Tämän tölkissä lukee siis tyylinä "Italian Pils"