tiistai 28. heinäkuuta 2020

Mäepea Hopsterium


Koht-baarissa ei muita asiakkaita. Hanasta oudon valmistajan ruisolutta, 6,5 %, 44 IBU, Pacific Jade, Northern Brewer ja Citra. Suhteellisen samea. Savuista brettaista aromia tässäkin esillä, ilmeisesti taas pilalle mennyt olut. Tämä alkaa jo harmittamaan. Oletin, että Virossa lopulta alkaa olla perusasiat kunnossa, mutta ilmeisesti näin ei ole. Koronatauko ehkä syyllinen. Eihän tällaiseen Tallinnassa viime vuosina ole törmännyt. Mäepea on Kuusalussa Tallinnan itääpuolella. Ohut olut, ei hedelmää, ei jälkimakua. Tallinna, Koht, 28.7.2020. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koht on erittäin tunnelmallinen paikka ja tykkään siellä käydä Tallinnassa vierraillessa mutta onhan hanaoluiden ostaminen siellä korona-ajan ulkopuolellakin ollut vähän arpapeliä, usein ovat enemmän tai vähemmän pilalla tai erittäin iäkkäitä.
-Juhani

Erno Pennanen kirjoitti...

Join itse pari viikkoa sitten Kohtissa kolme hanatuottetta ja kahdessa niistä oli lantalan makua mukana. Muuten sain Tallinnassa asiallisessa hanakunnossa olleita oluita ja varsinkin iltaisin näytti myös paikallisia olevan liikkeellä.