lauantai 13. toukokuuta 2023

Manchester United - Wolverhampton 2-0

 ManU piti alussa enemmän palloa, mutta Wolvesillä ensimmäinen paikka kulman jälkeen. Hidasta lyhytsyöttöpeliä isänniltä, vain puolittaisia tilanteita, brasilialainen Antony hukkasi parhaat. Lopulta 32. minuutilla maalinteko onnistui vastahyökkäyksestä kuviolla Sancho-Fernandes-Antony-Martial. Wolves piristyi toisella puoliskolla, mutta ei tulosta. ManUlla oli enemmän paikkoja, mutta Wolvesin uusi 29-vuotias maalivahti Dan Bentley debyytissään vakuuttava. Vasta yliajalla 18-vuotias argentiinalaisespanjalainen Alejandro Garnacho sai tolpan kautta sisään. Wolvesillä ei ollut tässä panosta, mutta isännillä Mestareiden liigan paikka epävarma.

3 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Olikohan argentiinalaisia eli uruguaanoja kentällä, saatana?!

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Mistä ylimalkaan johtunee nimenomaan uruguaylaisen jalkapallotraditsioonin regressio sitten 1930-luvun huippuaikojen, Stadikat Montevideossa huippulokaatiossa, meininki kräftkaljoja myöden kelpoa... saatana!

Ari Juntunen kirjoitti...

Kilpailu on jalkapallossa kiristynyt ja pienen Uruguayn on hankalampi pysyä kärjessä. Suhteellisen hyvin he ovat silti edelleen pärjänneet. 2010 MM-kisoissa neljän joukossa ja viime syksyn Qatar-turnauksestakin tiputtivat monia paljon suurempia Etelä-Amerikan maita.