Partaa trimmanneella Korhosen Markulla tarjolla hybridikamaa Lohjalta. Jonkinlainen ale, vaikka pohjahiivalla tehty. Mitä sitten tarkoittaakaan, 6,5 %.Melko tumma, punaruskea. Mausteinen tuoksu. Inkivääriä tosiaankin. Tervaa ja salmiakkia. Varsinaiset lisäaineet näyttää olevan salvia, punajuuri ja sitruuna. Salvia maistunee siis voimakkaasti. Lisäaineelliset oluet harvoin hyviä, ei tämäkään. Ilman niitä tällainen sokkokombo olisi mienkiintoisempi. Konepaja Biergarten, 20.5.2023.
lauantai 20. toukokuuta 2023
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Pelkän kuvauksen lukeminen herättää kysymyksen, onko minkä tahansa sisäpiirivitsin myyminen asiakkaille täysin ok. Käsi ylös jos joku osallisista kuvitteli tällaisella huitomisella syntyvän olut, jota ostaisi omalla lompakolla edes yhden täyden tuopin.
Kaput ovat kovia huitomaan; kapujen kapu J. Panula opettaa, jotta pitää auttaa vaan ei saa häiritä, perskeles!
Lähetä kommentti