Uusi Mikkeller-olut, Proefilla tehty, Meier Rieslingin rypälemehua heitetty sekaan, 6,7%. Vaaleaa ja sameaa, ns. NEIPA-tyyliä tässäkin varmaan tavoiteltu. Hieman hapanta hedelmää, mehuisuutta, rypäle ehkä hapannuttaa. Paljon kirpeämpää olutta verrattuna edelliseen Poppelsiin, maku on kokonaisuutena heikompi, rypäleet pilaavat fiiliksen. Ei katkeruutta, muutenkin selvä pettymys. Tämmöisiä oluita on nykyään tarjolla aivan liian runsaasti, haluaisin eurooppalaistenkin edes yrittävän päästä samalle tasolle kuin viime viikonloppuna juomani Great Rhythmin, Trilliumin ja Tree Housen oluet. Rypäleet ja kaikki muut hedelmät pitäisi unohtaa. Lahtisen ja Hämeen kanssa tuli juteltua, että ehkä eurooppalaiset maltaatkaan eivät sovellu tähän tyyliin. Ehkä humalien ja hiivojen lisäksi maltaatkin pitäisi roudata Atlantin yli, jotta päästäisiin samaan nautintoon. Panema, 28.2.2018.
keskiviikko 28. helmikuuta 2018
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti