Ajattelin siirtyä Ihmeestä Barskiin tsekkaamaan Factoryn DIPAa, mutta tsekkasin kuitenkin mitä matkan puolivälissä Pienissä on hanassa. No siellähän on Monkishin DIPAa! Tavallaan ajat on kovat, mutta kyllähän 90-luvulla Kaliforniassa aiheeseen perehtynyt IPA-harrastaja elää nyt Helsingissä puhdasta unelmaansa. Ei tällaista olisi voinut kuvitellakaan vielä 10 vuotta sitten. Helsinki on nyt globaalistikin aivan craft-oluen ytimessä. Paikallinen tuotanto on ensiluokkaista ja maahantuonti poimii rusinat muiden maiden pullista. Los Angeles Countyn Monkishissa 8,6 %, tuoretta Citraa DDH, sameaa, tuoksussa voimakkaasti sitrusta. Maku on puhdasta, sitruksista ilman muuta, raikasta, juotavuus hyvää. Katkeruuttakin löytyy, mutta hyvin maltillisesti. Oikein näppärää. Pien, 22.8.2023.
tiistai 22. elokuuta 2023
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
3 kommenttia:
Jahas, oli nähtävästi minuuteista kiinni, ettei törmätty samoilla asioilla Pienessä. Hyvää mehua, kuten oli myös Hagström, jota lähdin Monkishin maku suussa seuraavaksi etsiskelemään...
Ateenan mies Stadissa, saatana!
Kiertelen maamme rajaseutuja makumuistoja tuleville sukupolville talteen kirjaten. ;)
Lähetä kommentti