perjantai 10. kesäkuuta 2016

Maku Juke Joint Lager

Tuusulan laatupanimon ensimmäinen pohjahiivaolut, loogisesti kyseessä hybridillä tavalla lämpimässä kypsyvä california common eli höyryolut. 5%, varsin samea ulkonäkö verrattuna tyylin kantaisään Anchor Steamiin. Hyvin makea karamellinen tuoksu. Maku on maltaisemman viljainen, pehmeä, hyvä hiilihappotaso, puhdasta, kevyt hedelmäkin kohoaa esiin, vieno katkeruus saattelee jälkimakua. Session ensimmäisenä oluena olisi voinut toimia paremmin, nyt joutui aika raskautettuun paikkaan. Höyryoluttyyli on nykyään aika epämääräinen, mutta hyvin tämä siinä suoriutuu, makua ja moniulotteisuutta löytyy. Viisi Penniä, 10.6.2016.

4 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Brother Archie, jokaiseen lajiin, skeneen tai elinkeinoon kiinnittyy evoluution lakien mukaan, ennemmin tahi myöhemmin, kaltaisiasi parasiitteja, jotka verta imien kuppaavat ja aieheuttavat raapimista, harmia ja vakavampaakin kiusaa isännissään. Tuntemattoman Hietanen??? taisi todeta täitä listiessään, että "kaikkii saatanii niit'on".

Ilkka Sysilä kirjoitti...

... ja älkää makulaiset kuvitelko, että erityisemmin jumaloisin oluitanne.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

... helfvotin, saakelin hyviähän ne on.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

... kun otetaan huomioon referenssitaso: hallitsemattomasti proletarisoituituvan, jo aikoja sitten markkinakyllästyneen alan ja skenen kasvava anarkia, härski kuluttajien kusetus ja edellämainituista sysistä aiheutuva laadun, ennen kaikkea, mikrobiologisen laadun romahdus.