torstai 30. kesäkuuta 2016

Tiny Rebel Clwb Tropicana

Helsingissä uusi mielenkiintoinen olutfestivaali Craft Beer Helsinki Rautatientorilla. Työpaineiden takia en ehtinyt aivan avaukseen mukaan, mutta asetuin jonoon klo 15:09. Jono ei liikkunut ja klo 15:14 järjestysmies kävi kertomassa teknisistä ongelmista, jotka "toivottavasti" ratkeavat pian. Irtauduin luonnollisesti välittömästi jonosta ja siirryin Kitty'siin. 

Baarista sai olutta saman tien. Walesin kaakkoiskulmasta Newportista trooppista kamaa, 5,5%. Hyvin hedelmäinen, makean mangoinen, ananasta, liian hedelmämehumainen. Katkeruutta hieman lopussa, mutta liian vähän. Kitty's, 30.6.2016. 

1 kommentti:

arschloch kirjoitti...

CBF:ssä ainakin torstaina näytti maksukorttien lataaminen olevan melkoinen pullonkaula. Aitojen sisältä katsoen jonoa oli käytännössä vain sisäänkäynnillä sekä alueen sisällä olevalla toisella kortinlatauspisteellä - pöytätilaa oli kyllä vapaana melkein puolet siinä klo 18 ja 20 välillä.

Periaatteessa hyvä idea tuommoinen maksukorttisysteemi juomien ostoon, mutta käytännön toteutus oli suoraan haitarista: mainittu kapasiteettiongelma korttien lataamiseen, ja lisäksi oli päätetty, että käyttämättömiä krediittejä ei hyvitetä takaisin eikä niitä voi edes tulla seuraavana päivänä käyttämään loppuun.