tiistai 28. kesäkuuta 2016

Letra F India Pale Ale

Poikkeuksellisen hikisen Vallila/Kalasatama/Mustikkamaa/Kulosaari -juoksulenkin varrella bongasin Stadin Panimobaarin terassilla tuttuja ns. alan miehiä, joten palasin pyöräillen paikalle lämpimässä illassa. Panimon omassa tuotannossa ei nyt mielenkiintoisia uutuuksia, mutta pullokaapista löytyy aina kokeiltavaa. Portugalissakin on jenkkivaikutteinen olutkulttuuri sysäämässä vanhat dominoivat Sagresin ja Superbockin lagerit ansaitulle unohduksen polulle. Letran oluet tulevat Vila Verdesta, aivan Portugalin pohjoiskärjestä Bragan pohjoispuolelta. IPAssa on 6,5%, aivan liian innokasta vaahdon muodostusta. Meripihkan samea väri, pihkaa ja sitrusta tuoksussa. Tunkkaisempi kuiva maku, liikaa hiilihappoa, ei riittävästi katkeroa. Varsin vaatimattomaksihan elämys jäi, mutta IPAn kohdalla voi aina olettaa, että tuoreena paikan päällä voisi olla mielenkiintoisempi. Stadin Panimobaari, 28.6.2016.

3 kommenttia:

Ari Juntunen kirjoitti...

Poistin tässä olleen Ilkka Sysilän kommentin ja vastaukset siihen.

Blogin lukijoita on ehkä aiemmin askarruttanut värikästä kieltä käyttänyt mysteerikommentoija. Olen ollut tietoinen, että Sysilä on ollut mainittujen kommenttien takana. En ole hänen motiiveistaan ollut täysin perillä, mutta ei kommentit minua ole haitanneet, kunhan kolmansien osapuolien kohtelu on pysynyt asiallisena.

Ilkka Sysilä kirjoitti...
Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.
Ilkka Sysilä kirjoitti...

Motiivi on ollut, pelkästään pellettää teitä! muhevat tk-naurut on saatu teidän nolla-kerholaisten kustnnuksella, Arde on ollut mukana naurukuorossa; nautinnollista draamaa kerrassaan.