perjantai 18. joulukuuta 2020

Fat Lizard Fog FluidSumunestettä Espoo Craft Citystä, hazy pale ale, London Fog -hiiva, Citra ja Mosaic,  5,0 %, tölkitetty 7.12.2020. Oranssinkeltainen samea olut, suurikuplainen nopeasti haihtuva vaahto. Kuivaa sitrusta voimakkaasti aromeina, matalat hiilihapot greippisessä maussa. Mallasrungon ohuus haittaa nautintoa, mutta ainakin dokabiliteetti on kunnossa. Karviaismarja ja herukka tulevat sitruksen kylkeen kuin FSB:n myrkytysryhmä. Jälkiä ei jää takasuoralle, vaikka lievä katkeruus viimeistä matkaa saatteleekin. Oikein raikasta ja puhdasta, on ilahduttavaa että Otaniemen vähemmän räppäävä panimo on saanut aktinsa kasaan. Ostopaikka Helsinki, K-Market Pasaati. 

3 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Raaka ja armoton taistelu elintilasta ja henkiinjäämisestä siis riehuu jo samassa lähiössä; korttelisotaa lopun edelläkö...?

kirjoitti...

Hienoimpia kaljakokemuksia, kaljaa en muista...

https://postimg.cc/Snv0SqNY


-Juha

Ilkka Sysilä kirjoitti...

... Kun markkina ei kertakaikkiaan vedä, houreinen korttelisota kiihtyy. Nyt maakuntapulputtamo läntiseltä ruostevyöhykkeeltä ryntää Valtakunnan Pääkaupungin keskeisimpään kortteliin kaljoineen, jotka ovat paitsi ryöstöhintaisia, yhtä yhdentekeviä kuin puteleidensa etiketeistä pällistelevä lauma keskiluokkaisia hölmöjä.

Tietämättä millä ja kenen rahoilla operoidaan, voi valistumattomasti arvailla, että lyhytikäinen pop-up -kioskikokeilu kyseessä.

Entä mitä tuumannevat Stadin omat ynnä lähiöissään lymyävät spuglaamot käynnistyneessä raa'assa Lebensraum- ynnä henkiinjäämistaistelussa.