tiistai 8. joulukuuta 2020

Whiplash Never Cursed Grisette


Lisää arvioitavaa viime perjantain Pien-kaappikäynniltä Pasilassa. Grisettestä povattiin joitakin vuosia sitten gosen kaltaista uutta retrotyylisuosikkia. Kovin paljon ei ole vastaan kuitenkaan tullut, edellinen taisi olla Washington DC:ssä yli kolme vuotta sitten. Nyt testiin irlantilainen yksilö, 4,1 %, humalina Hallertau Blanc ja Saaz. Samea, vaalea, witbierin ulkonäköä. Tuoksussa raikkaasti belgiestereitä, sitrusta. Maku on hyvin kuiva, kevyesti hedelmäinen, sitrusta selvästi eniten. Hiilihappoja varsin maltillisesti. Pehmeä ja puhdas, ei happamuutta tai mausteita. Matalaprofiilinen hillitty miellyttävä olut. Ostopaikka Helsinki, K-Market Pasaati.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Maku brewingin Grisette on löytynyt aika pitkään lähes jokaisesta S-marketista/Alepasta. Ei ole tainnut vaan kiinnostus riittää sen mukaan ottamiseen? :D

Ari Juntunen kirjoitti...

Tuo on totta! Olen sen tosiaan monesti nähnyt, mutta ostokynnys ei ole ylittynyt.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Jo kauan sitten ylikyllästynyt markkina näyttää täältä käsin siltä, että meidän pitäisi olla vähintään 55 miljoonainen Valtakunta, jotta täällä riittäisi edes cräft-autisteja erottamaan murto-osan niistä ryöstöhintaisista puteleista ynnä purnukoista, joita olevat ynnä jatkuvalla syötöllä klondike-tyyliin tulevat cräft-paskantamot kauppain hyllyille houreisesti syytävät, tuskin pysyvät kärryillä enää itsekään. The show must go on ilmeisesti alalla tuumataan; pelleily ei voi kestää enää pitkään, kassara heilahtaa armotta.