lauantai 19. joulukuuta 2020

Fat Lizard Fat Lab 26 New School Classic IPA
Iltapäiväsession päätteeksi Kaivopihan uuteen kolmanteen Fat Lizard -ravintolaan. Otaniemen ravintola on ennestään tuttu, mutta Herttoniemessä en ole tullut käyneeksi. Tosin sikäläinen Fat Lizard lienee entinen Treffipub-ravintola, jossa ehdin aiemmin käydä. Näitä Fat Lizardeja ei siis ole syytä sotkea samannimiseen otaniemeläiseen panimoon, joka on vain myynyt nimensä ravintoladynastian käyttöön. Toki panimon oluita on tarjolla. Omalaatuisesti nimettyä IPAa testasin. Vanhan koulun IPAlta nimestä huolimatta vaikuttaa, 6,5 %, varsin kirkasta. Merenpihkan väriä, ei juuri vaahtoa. Tuoksussa sitrusta, maltainen maku, hieman pihkaa, vain nokare katkeruutta, Hedelmäisyyskin heikkoa, tämä oli selvä pettymys. Fat Lizard Helsinki City, 19.12.2020.

4 kommenttia:

Bönthöö bönthöö kirjoitti...

Treffi elää kyllä vielä, Hertsikan Fat Lizard löytyy uudesta kauppakeskus Hertsistä.

Anonyymi kirjoitti...

Herttoniemen Lisko-ravintola on täysin eri paikka kuin Treffi-pub. Sijaitsee Hertsissä metro-radan toisella puolella.

Ari Juntunen kirjoitti...

Kiitoksia väärinkäsityksen oikaisusta. Olinpa mennyt pahasti metsään.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Itäisten ynnä pohjoisten maakuntain heinäkenkäspuglaamot, Oulu, Jojensuu, Savonlinna jamitäheitänytolikaan, älkää jääkö sijoillenne suu auki pällistelemään [kuin Martti Huu Haa Innasen maalausten päähenkilöt] satakuntalaisveljienne retkeä Valtakunnan pääkaupungin ytimeen!

Aleksi 13 tavaratalokiinteistö vapautuu pian. Rakennus on arkkitehtoonisesti mitä arvokkainta laatua, siellä on 5 tilavaa kerrosta ja rullaportaat, ja mikä tärkeintä, katu heti vastapäätä täynnään pörssimeklareita ynnä muita roistoja, joilla on taatusti silmää ja massia ryöstöhintaisille kaljoillenne.

Nyt turpeenseivästys- ja koht'sillään jakoon tulevat koronatuet täysmittaisina ynnä kotikyläin osuuspankkiirien matka-avustukset vaneriaskiin ja Stadin Eldoradoon!