Jatkoimme Vaaralan Harrin kanssa Kampista Fredrikinkatua Punavuoreen. Birrissä useampikin uutuusolut, mutta maistoon valikoitui nyt belgi-IPA Roba, 5,4%. Tuoksussa todellakin belgihiivaa, ikävän savuinen lähtö sameassa oluessa, hedelmäisyys ei kunnolla nouse esiin. Katkeruutta kyllä löytyy, mutta kokonaisuus jää kulmikkaaksi.
Äskettäin Kanadassa käydessäni hehkuttelin paikallista perinneruokaa poutinea ja haaveilin jopa suomalaisesta craft-baarista, joka tarjoilisi poutinea laatuoluiden kyljessä. Söin nyt suunnilleen ensi kertaa ravintolassa reissun jälkeen ja ruokalistassa kiinnitti huomiota poutine-niminen annos. Erilainenhan tämä oli kuin Kanadassa, mutta ei välttämättä yhtään huonompi. Oikeaoppiset raaka-aineet, ranskalaiset onnistuneesti pohjalla, mozzarellaa hienosti mukana, olisi saanut olla kyllä hieman enemmänkin. Makkarasysteemi pinnalla todella maistuvasti, tosin niitäkin olisi voinut olla hieman enemmän. Mutta pakko tässä nöyrtyä on, ei minusta sittenkään tule miestä, joka toi poutinen Suomeen. Il Birrificio, 29.9.2015.
tiistai 29. syyskuuta 2015
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti