Kainuulaistaustaisen mustalaispanimon Nälkämaan Aleksi Haapavaara ja Sami Leinonen ovat taas asialla, nyt yhteistyössä toisen kiertolaisen helsinkiläisen High Timen kanssa. Kaurastout tehty jälleen Akaan Hoppingilla, 5,5%. Ei paahteisuutta, makeutta löytyy, mutta myös kirpeyttä, hedelmääkin. Kaura monesti pehmentää olutta, mutta erityisen silkkinen tämä ei nyt ole. Peräkärry puuttuu kokonaan ja vähän ohkainen runko. Makeus ei onneksi korostunut liikaa, lämmetessä olut tuntui hieman hämmentävästi muuttuvan kuivemmaksi. En erityisemmin innostunut, mutta sinänsä ok-kamaa. Maltainen Riekko, 1.5.2017.
maanantai 1. toukokuuta 2017
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti