lauantai 12. syyskuuta 2015

Les Brasseurs Du Temps Diable au Corps

Toinen IPA impériale, nyt 9,5%, 100 IBU, Columbus ja Amarillo. Kaunis olut, kevyt vaahto. Trooppista hedelmää ja karamellin makeutta. Tässä on oikea DIPA, edellinen oli liian lähellä perustasoa. Hyvin puhdas, makeus ei nouse liikaa esiin. Katkeruus on hyvällä tasolla. Ehkä hieman tylsä, kaikki toimii, mutta mikään ei nouse ns. beyond, poikkeukselliselle tasolle. Panimo on mielenkiintoisesti Gatineaussa, vastapäätä Ottawaa Quebecin puolella. Päiväekskursio Montrealista Ottawaan oli yksi optio, mutta yhteydet vaikuttivat hankalilta. Ottawassa olisi Oluthuone Leskisen merisotaekspertin suosittelema sotamuseo ja paljon uusia panimoita lähiseuduilla. Montreal, EtOH, 11.9.2015.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi,

Itse asiassa Montrealista pääsee Ottawaan kätevästi Greyhoundbusseilla, lähtöjä noin tunnin välein, matka-aika ruuhkasta riippuen 2-2.5 tuntia. Käytin itse tuon päivävieraluoption kesäkuussa, toki viivyin Montrealissa kauemmin kuin sinä, joten aikaakin oli enemmän. Ottawan nähtävyydet sotamuseoineen olin tutkinut jo vuonna 2007, joten nyt ehdin tutustumaan perusteellisesti Gatineaun puolen kahteen panimoon Gainsbourgiin ja Brasseur du Tempsiin. Varsin mainioita molemmat olivatkin laadultaan, itse kun suosin sampleja niin ehdin testaamaan kaikki 20 tarjolla ollutta olutta.

Timo

Ari Juntunen kirjoitti...

Täytyy jättää jotain seuraavallekin reissulle. Ottawassa selvästi täytyy yöpyä, yhdelle päivälle sotamuseon kanssa ei saa tarpeeksi olutkohteita.