torstai 14. lokakuuta 2021

Maku Satama Gose


 Lisää Makun näytepaketin purkamista. Gosessa on vain 3,2 %. Humalina varsin hämmentävästi Magnum, Columbus, Galaxy ja Simcoe. Ikään kuin kyseessä olisi IPA. Kyseessä Makun ensimmäinen hapanolut. Mausteina suolaa ja korianteria. Tätä myynnissä vain Tuusulan kioskissa. Melkein kirkasta keltaista olutta, seitinohut utuisuus ehkä mukana. Ohut vaahto. Tuoksussa on botanisuutta, syksyisiä maatuneita kasveja. Jotain hedelmää taustalta ponnistaa, mutta en saa sitä kunnolla esiin. Maku on tympeän nahkea, kuivan vihanneksinen, kevyen yrttinen. Kohtuullisia moderneja goseja on tullut vastaan, mutta tämä ei todellakaan ole sellainen. En oikein löydä happamuutta tai suolaisuutta, en tosin niitä erityisemmin kaipaakaan. Mutta ei tässä muutenkaan mitään miellyttävää ole. Olipa harmittava pettymys upean dry stoutin jälkeen.

3 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Mitä helfvettiiä! Onko tk-yliluutnantin makurakkulasto tuohesta, syyntakettomassa tilassa?

Tätä kaljaa ylistetään Valtakunnan Ateenasta käsin, pitkässä jeremiaadissa, saatana!

https://olutkellari.blogspot.com/2021/10/maku-satama-gose.html?m=1

Olutkoira kirjoitti...

Pitkässä? Minä sinulle pitkän jeremiadin näytän. Eihän noin lyhyeen olutarvioon yleensä kykene Suomen jäljelle jääneestä olutblogiskenestä muut kuin Arde...

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Siinä missä tk-kollega Olavi Paavolainen suri parisilaisen pääskystenpesäin kerääjän menehtymistä, pitäisi tk-yliluutnantin täällä ynnä tässä ajassa, ehken, harjoitella konvehtein vääntämisen taitoa paskasta.