lauantai 5. syyskuuta 2015

Granite Hopping Mad, cask ale



Toronton kentällä perussähläyksissä toista tuntia ennen kuin junalla keskustaan. Juna (Union Pearson Express) ei mikään Arlanda Express, mutta sentään paljon näppärämpi kuin Helsinki-Vantaa -kötöstys. Kävely hotelliin asemalta, pieni virkistyminen ja subwaylla neljä pysäkkiä pohjoiseen Bar Voloon.  Ostin metropoletteja kioskilta ja tein lähtöä, kun seuraava asiakas osoitti tiskillä olevaa käsiasetta. "Is that yours?" Valahdin kalpeaksi ja yritin sopertaa jotain. Myyjä mutisi, ettei aseeseen kannata kiinnittää huomiota, joku sen on siihen jättänyt. Häivyin paikalta ripeästi, vaikea sanoa oliko ase aito, Glockin tyyppiseltä automaattipistoolilta se näytti. Luulin kanadalaisten olevan vähemmän asehulluja kuin jenkit, mutta ehkä se on suhteellista.

Korkeita taloja Volo-baarin lähellä, vaikka ei ydinkeskustaa. Hyvä sää, terassille mahtui. Sokkeloinen keskikokoinen baari, rustiikkia hieman epäsiistiä meininkiä. Paljon hanoja, lähes 40, joista 6 caskia. Käsipumput aitoja, mutta ehkä ei menisi CAMRAn kriteereistä läpi. Torontolaispanimon caskatussa hullusti humaloidussa 6,0%. Hyvin maltainen, pehmeä, toffeinen,  selvä ESB, vaikka piti olla american IPA. Toronto, BarVolo, 4.9.2015.

3 kommenttia:

mikkol79 kirjoitti...

Onko Ari suunnitelmissa pysyä vaahteralehden puolella koko reissun ajan vai venytätkö eeppisille Koillis-jenkkien panimoille myös?

mikkol79 kirjoitti...

Onko Ari suunnitelmissa pysyä vaahteralehden puolella koko reissun ajan vai venytätkö eeppisille Koillis-jenkkien panimoille myös?

Ari Juntunen kirjoitti...

Puhtaasti Kanadan reissu tällä kertaa.