lauantai 21. syyskuuta 2019

Haapala Vaarojen Vaalea


Kainuun edelleen ainoasta panimosta Sotkamosta uutuutta, blonde ale, 5,4%. Sotkamon Jymyn logo etiketissä, joten kyseessä paikkakunnan ylpeydelle omistettu pesäpallo-olut. Kaupan hyllyllä näytti olevan useampia versioita, joissa mainittiin pelaajan nimi ja hänen saavuttamansa mestaruuksien määrä. Otin tietysti suurimman huomaamani luvun, joka sattui olemaan 11 ja Roope Korhonen. Kainuulaisuudesta huolimatta olen tiukasti jalkapalloihminen ja vieroksun pesäpalloa. Roope Korhonen ei itselle sano mitään, mutta varmaankin hän sitten näin monta mestaruutta on voittanut. 

Samea keltainen olut, tuoksussa raikasta hedelmäisyyttä, jotain koivuisuutta. Maku on mausteinen, hieman savuinenkin. Ei kovin miellyttävää, tuoksun odotukset jäävät pahasti lunastamatta. Tämä on selvästi Haapalan toistaiseksi heikoin saavutus, olisiko jotain mennyt pieleen panovaiheen jälkeen? Iäkästä tämä ei ainakaan ole, parasta ennen 1.5.2020. Lievää katkeruutta takapenkillä, mutta kokonaisuutena tämä oli paha pettymys. Ostopaikka Kajaani, Prisma.

2 kommenttia:

kirjoitti...

Hei Arde, oletko tutustunut Dreyfuss-tapaukseen ollenkaan? Tiedän että aikaisemmat Robert Harris vinkkini eivät ole menneet ihan putkeen mutta sen Officer and a spy e-kirjana voisi olla lukemisen arvoinen...nyt kun olet tullut tälle vuosisadalle...terv Juha

Ari Juntunen kirjoitti...

Okei okei. Ostin juuri Kindle-versiona Officer and Spyn. Pitää ennen lukua vähän verestää muistikuvia Dreyfussista.