Hyötyliikuntaa marraskuun leppeässä illassa, kävelin vajaat viisi kilometriä Vallilasta Ruoholahteen. One Pintissa infernaalinen meno päällä, sosiaalinen tilanne iski kimppuun takiaismaisesti ennen kuin ehdin luovia tiskille asti. Uuden jyväskyläläisen oluen lanseeraus näytti houkutelleen paikalle paljon jengiä. Näppärästi nimettyä olutta, suunnattu humalan ystäville, joihin kuulun itsekin. Tiskillä ripeää toimintaa, sain tuopillisen piripintaan laskettua tavaraa, jota ehdin läikyttämäänkin tiheässä tunnelmassa. Yksi viime aikojen rumimmista ulkonäöistä, sameaa, mehua, kuivaa, nahkeaa, katkeroakin. Jokin mausteinen sivuveto, ei tarpeeksi raikkautta. Pääsin ensi kertaa juttusille Hiiden Tatu Hiitolan kanssa ja yritin selvittää tässä oluessa Mika Oksasen Donut Island -brändin osuutta. Ilmeisesti se ei ollut ratkaisevassa roolissa juuri tässä tuotteessa, vaikka hanalätkässä Donut Island mainitaankin. Vahvuutta 6,9%, tämä oli mielenkiintoinen juoma, jota voisi testata vielä rauhallisemmassa ympäristössä. Harvoin olen viime aikoina hermostunut baaritilanteissa, mutta tällä kertaa olin lähellä lähteä paikalta pois samantien. One Pint, 15.11.2017.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti