Olen useaan kertaan päässyt maistelemaan Level Eleven -kotiolutyhteisön oluita ja nyt kuvio on edennyt kaupalliseen vaiheeseen. Dark Side of Ale on tehty UG:llä Lohjassa. Esiversiota testasin elokuussa Lenininpuistossa ja suhteellisen samanlaisena resepti on tainnut pysyä. 5,5%, tummaa olutta, pehmeä matala hiilihappotaso, mausteinen. Melko makeaa, kapea katkeropotku perässä. Lakritsaa on siis mukana, ei ehkä niin korostuneena kuin tuotekehitysvaiheessa. Mukavaa tasapainoista kamaa, sosiaalisessa tilanteessa ei nyt erityisen keskittynyttä maistelua. Inspiroitunutta etikettisuunnittelua, vaikka en Pink Floydista tykkääkään. Maltainen Riekko, 2.11.2017.
torstai 2. marraskuuta 2017
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
4 kommenttia:
Taitavan hienotunteisesti kirjoitettu arvio, sillä kamalaa maustesotkupaskaahan tämä oli. Laktoosi & lakritsa ja olut, mitä helvettiä? Ulkohuoneen arviota odotellessa - seuraamme katseella.
Tässä on varmaan päätetty, että nyt ei tulla ulos iänikuisella pale alella. Ei tämä minusta erityisen hyvää ollut, mutta mausteet ei hallitse olutta liikaa. Vahvempana voisi toimia vielä paremmin.
Lohjassa? Säkki.
Sekö on Lohjalla? Ehkä juontuu harjusta? Lohjanharjulla.
Lähetä kommentti