torstai 2. marraskuuta 2017

Level Eleven Dark Side of Ale

Olen useaan kertaan päässyt maistelemaan Level Eleven -kotiolutyhteisön oluita ja nyt kuvio on edennyt kaupalliseen vaiheeseen. Dark Side of Ale on tehty UG:llä Lohjassa. Esiversiota testasin elokuussa Lenininpuistossa ja suhteellisen samanlaisena resepti on tainnut pysyä. 5,5%, tummaa olutta, pehmeä matala hiilihappotaso, mausteinen. Melko makeaa, kapea katkeropotku perässä. Lakritsaa on siis mukana, ei ehkä niin korostuneena kuin tuotekehitysvaiheessa. Mukavaa tasapainoista kamaa, sosiaalisessa tilanteessa ei nyt erityisen keskittynyttä maistelua. Inspiroitunutta etikettisuunnittelua, vaikka en Pink Floydista tykkääkään. Maltainen Riekko, 2.11.2017.

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Taitavan hienotunteisesti kirjoitettu arvio, sillä kamalaa maustesotkupaskaahan tämä oli. Laktoosi & lakritsa ja olut, mitä helvettiä? Ulkohuoneen arviota odotellessa - seuraamme katseella.

Ari Juntunen kirjoitti...

Tässä on varmaan päätetty, että nyt ei tulla ulos iänikuisella pale alella. Ei tämä minusta erityisen hyvää ollut, mutta mausteet ei hallitse olutta liikaa. Vahvempana voisi toimia vielä paremmin.

Nimetön kirjoitti...

Lohjassa? Säkki.

Ari Juntunen kirjoitti...

Sekö on Lohjalla? Ehkä juontuu harjusta? Lohjanharjulla.