torstai 1. huhtikuuta 2021

CoolHead Huzle, tölkkiversio


 Viime kesänä join koronan ensimmäisen aallon jälkeen Panemassa CoolHeadin tupla-IPAa Huzlea. En erityisemmin innostunut. Nyt sama olut tarttui siitä huolimatta mukaan lähialkon hyllyltä. Piinaviikon epätoivoinen teko. 8,0 % siis, Mosaic, El Dorado, Ekuanot. Tölkityspäivä 28/01/21, joten kauan on tämäkin tuoreolut tehnyt matkaa Tuusulasta Harjuun. Toivottavasti kohta valmistuspaikka tulee lähemmäksi Viikkiin, jolloin tilanne oletettavasti paranee. Alkoon ei tietenkään tässä kuviossa kannata luottaa, mutta panimon ulosmyyntiin siis. 


Näyttää nyt viimekesäistä vaaleammalta, sameaa on, muttei läpitunkemattoman. Tuoksussa on sitrushedelmää, mutta ei erityisen intensiivisesti. Maku on makeahkon hedelmäinen, nyt pikemmin trooppisempi kuin sitruksisempi. Karamellista makeutta, vähän karkeuttakin. Ei kovin raikas tai pehmeä. Jokin salmiakkinen mausteisuus häiritsee, alkoholi kyllä erotu. On tämä hieman parempi kuin aiempi erä, mutta ei kovin miellyttävä vieläkään. Ostopaikka Helsinki, Kallion Alko.


3 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Eiköhän tämä kuulhed ole ylihypetetty ynnä -arvostettu paskantamo tietyssä piirissä.

Anonyymi kirjoitti...

Sysilän kotipanimo lienee ainoa panimo maailmassa joka ei ole paskantamo?

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Noniin; Kotonna en ole edes yrittänyt pulputtaa reiluun kahteenkymmeeneenviiteen vuoteen (= 1/4 vuosisata); luotan alan ammattilsisiin, mikä munattomalle anonyymikomjentaattorille tässä päästäistervesenä todettakoon.